OPLEIDING

Ben jij iemand die graag met een speciale doelgroep werkt, vindt dat dans een prachtig middel is om de mens in beweging te krijgen en zet je graag met plezier je eigen kennis en ervaring in om dit mogelijk te maken? Dan is Let The Brain Dance opzoek naar jou!

Tijdens jouw les leert de doelgroep op een ontspannen manier te werken aan coördinatie en houding, flexibiliteit en balans en uiteraard conditie en kracht. Je maakt gebruik van een vast programma met gevarieerde muziek en zet pedagogische instrumenten in om zo laagdrempelig mogelijk de groep te laten bewegen. Maar hoe doe je dat? Dat leer je tijdens onze interne cursus waarbij wij jou de kneepjes van het vak aanreiken en je direct aan de slag gaat binnen het werkveld.

Zie jij dans als een aanvullende expertise binnen jouw huidige werkzaamheden of ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur je CV via info@letthebraindance.com en licht in een korte motivatie toe waarom jij aan de slag wilt als Let The Brain Dance Docent. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!