DE TRAINERS

Pauline de Jager danst al vanaf haar vijfde jaar. Zij begon met beatballet en klassiek ballet. Vanaf haar zestiende jaar danste zij als professioneel danseres bij het Ballet van Penney de Jager en het Holland Show Ballet. Naast alle dans-, choreografie-, regie- en productiewerkzaamheden heeft Pauline 25 jaar geleden haar eigen dansschool geopend;
Studio Pauline. Hiermee is zij één van de grootste dansscholen in omgeving Utrecht (o.a. in Amersfoort-Vathorst, Leusden) die gespecialiseerd is in kinderdanslessen.

Kevin Cranford is werkzaam als verzorgende-IG en dansdocent. Kevin heeft een tijdens zijn studie een specialisatie gevolgd in dementie en volgde na afronding van deze studie een dansopleiding in de richting van klassiek ballet en moderne dans. Beide vakgebieden worden momenteel al meer dan 9 jaar gecombineerd, iets waar Kevin speciaal voor gekozen heeft. Naast alle klassieke en moderne danslessen, verzorgt Kevin al meer dan vier jaar een dansles voor senioren waarbij het plezier voorop staat. De aandoening telt in zijn les even niet mee!

Maroussia van den Hoek is werkzaam als pedagoog en dansdocent. Haar expertise als pedagoog is voornamelijk gericht om vanuit een coachende benadering en oplossingsgericht te werken met het gezinssysteem. Hierbij stelt zij zich op als waarborger van de kwaliteit van de dienstverlening. Als dansdocente werkt zij al jaren voor StudioPauline, waarbij het specialisme o.a. ook ligt bij het lesgeven van kinderen met een ontwikkelingsstoornis of licht verstandelijke beperking.